.توجه: اطلاعات وبگاه جنبه آرشیو دارد وبه روز نمی شود
ماشین سنتر عمودی

ماشین سنتر عمودی ساخت شرکت Shenyang مدل VMC850 برای استفاده در انواع فرآیندهای ماشین کاری دقیق مانند فرزکاری، سوراخ کاری، برقو و بورینگ مناسب می باشد. مسیرهای راهنمای این ماشین از چدن سخت کاری شده با صلبیت بالا و برای عمر کاری طولانی ساخته شده است. استفاده از سیستم انتقال قدرت چرخدنده ای دو سرعته در سیستم های حرکتی این CNC موجب افزایش محدوده کاری سرعت و گشتاور اسپیندل می شود. یاتاقان های اسپیندل ماشین دارای صلبیت بالا و مناسب ماشین کاری سریع هستند. همچنین بستر ماشین دارای سیستم خنک کاری سیکلی برای کنترل دمای اسپیندل است. بستر ماشین دارای چهار مسیر راهنما است که باعث صلبیت بالای کل ماشین خواهد شد.

در آزمایشگاه CAD/CAM از ماشین سنتر عمودی VMC850 برای تولید قطعات مورد نیاز در پروژه های صنعتی و پایان نامه های دانشجویی استفاده می شود. دانشجویان با استفاده از نرم افزار Mastercam با نحوه تنظیم پارامترهای موثر در ماشین کاری، انتخاب استراتژی ماشین کاری مناسب و در نهایت ایجاد G-code برای تولید قطعه آشنا می شوند.